tisdag 27 september 2011

Scrapmässa med workshop

I söndags var dags för höstens mässa i Helsingborg. Iår var den två dagar lång, men jag kunde tyvärr bara gå en (och det är plånboken glad för). Det var många nya butiker, andra hantverksutställare, föreläsningar och workshops! Jag var med på Helenas lilla julbox med plats för lite julkort och tags. Det var väldigt kul att komma hem och ha något med sig som man hade gjort! Och den var kul att göra. Papprerna är från Graphic 45's julkollektion.




Det blev mycket papper i påsarna. Lite småstämplar (dock inga julstämplar), masker från Tim Holz och en hel del annat smått o gott! Mycket kommer att användas på fredag när det åter är dags för en scrapkväll i scoutstugan i Gantofta. Ska bli så kul, har inte varit på träff på väldigt länge.



Ses!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

    SvaraRadera
  2. Så himla fin box och den är ju så rolig att göra!

    SvaraRadera